Egy 46 éves nő nyílt levele

Úgy gondoltam, tollat ragadok (képletesen) mert az interneten megtalálható facebook-os reklámokon teljesen felháborodtam! Itt a válasz arra, hogy MI negyvenesek pontosan ellenkezőleg: NAGYONIS AZ EREJÜNK TELJÉBEN LÉVŐ – LEGSZEBB KORBAN LÉVŐ NŐK VAGYUNK!

Másoktól gyakran azt hallom, hogy „40-en túl már nincs szexuális élet” vagy „minek szeretkezzen egy 40-50-60 éves nő, amikor nincs is rá igénye” DE VAN!

Felháborítónak tartom ezeket a degradáló, lenéző kommenteket és reklámokat! Honnan tudná egy kis fruska hogy milyen egy negyvenes nő szexuális élete? Megkérdezett egyáltalán valakit erről, vagy csak megkérdezte az édesanyját, aki elhesegette valamilyen leterelő dumával? LÁNYOK! Hát kapjunk már észbe! Látom, hogy rengetegen kifejeztétek a nemtetszéseteket és bevallom én is próbáltam volna kommentálni a dolgot, de mindig megelőztetek!

Szóval öntsünk tiszta vizet a pohárba!

 

4j

1.számú tévhit: Nem kívánod a szeretkezést, ahogy egyre idősebb leszel.

Az, hogy már túl vagyunk a (csodálatos) gyerekáldáson nem jelenti azt, hogy nem kívánnánk meg egymást. Köztudott, hogy a 40-50 éves nőknél (a  “peri-menopauza” évek),  az ösztrogén szint csökken és a menstruáció késik, vagy kimarad. Sok nő tapasztal hüvelyszárazságot, (sajnos én is szoktam) de ezen egy kis síkosító könnyen segít, vagy a férjem maga biztosítja a megfelelő csúszást.

 

2.számú tévhit: Nem nézel ki kívánatosnak!

Egy nő a negyvenes éveiben van a leginkább kirobbanó formában. Nem kérdéses. Olyan kisugárzása van, amiről egy huszonéves csak álmodhat! Határozottság, érettség, gondosság. Ha kedves lányok foglalkozzunk egy picit magunkkal! Én a mai napig kapok ajánlatokat, pedig nem tartom magam kihívónak, vagy jó nőnek sem. Úgy mondanám, hogy kellőképpen dekoratív vagyok.

 

3.számú tévhit: Nehezen, vagy egyáltalán nincs orgazmusunk!

Nahát, ettől nagyobb hülyeséget sem hallottam! Kedves cikkíró! Elmondanám, hogy a második gyermekem szülése előtt alkalmanként csupán 1 darab orgazmust tudtam kisajtolni magamból. Nem azért mert nem lett volna jó, de egyszerűen soha nem voltam az a nagy sorozatélvezős típus. De miután megszültem a második gyermekem, utána olyan változáson ment keresztül a testem/szervezetem, hogy a férjem és én csak néztünk, hogy mi ez.

 

4.számú tévhit: Aki játékszereket és kiegészítőket használ az NEM NORMÁLIS!

Ez most azoknak a hölgytársaknak szól, akik ledegradálják azokat, akik egy-két kisebb változtatással próbálják feldobni a szexuális életüket! Lányok! Most komolyan! Miért szemérmeskedtek? Nekem is van férjem, imádjuk, szeretjük egymást, imádunk szeretkezni, és igen, HASZNÁLUNK JÁTÉKSZEREKET! Gyerünk, kövezzetek meg! Mindenki, aki kígyót-békát hordott a szexuális segédeszközök használóira, én elétek állok, mert el kell mondani: FANTASZTIKUS! Nyilván nem folyamatosan használjuk, hanem csak hetente, de higgyétek el, mindketten imádunk vele játszadozni! Különböző cikkekkel tanulmányoztuk, hogyan lehetne még jobban elérni a maximális élvezeteket. Kipróbáltuk a tantrát, kipróbáltuk a különféle masszázsokat (amit a mai napig remek előjátéknak tartunk).

8j

Szóval kedves huszonévesek és harmincasok TI is lesztek negyvenesek, ötvenesek és bizony csodálkozni fogtok majd rajta, milyen változásokon megy keresztül a szervezetetek, adja isten 1-2 szülés után.

És hozzátok is szólok kedves korosztályomban lévő lányok, feleségek. NE ENGEDJÉTEK, HOGY A TÁRSADALOM vagy akármi más elhitesse veletek, hogy TI már nem vagytok kívánatosak, vagy nektek nem jár az, ami egy huszonéves fruskának! MOST kell tapasztalni, az újat kipróbálni, amit még soha nem sikerült! Menjetek bele a legféltettebb álmaitokba és valósítsátok meg a párotokkal!

NE FÉLJETEK KIPRÓBÁLNI SEMMIT SEM!

Mi nem akartunk semmilyen extrém dologba belemenni, ezért közös megegyezés alapján úgy döntöttünk, hogy a nemi életünket egy hang-vezérelhető vibrátorral fogjuk feldobni. Fontos választás volt, hiszen ez volt az első olyan momentuma a kapcsolatunknak, amibe bevontunk – úgynevezett harmadik szereplőt – egy kiegészítőt. Így a szempont az igényesség, a prémium minőség és a biztonságos használat mellett egy extra dolog, amitől játékosabb lesz a szeretkezés. Ezért gondoltuk milyen jópofa lenne, ha miközben a hangunkra vagy párom hangjára rezegne a kis játékszer.

img_8308

 

Mi a www.csucson.hu-n található hang-vezérelhető vibrátort választottuk, mivel adtak hozzá síkosítót (ami amúgy is kell) ingyen és nagyon diszkréten kiszállították, valamint segítőkészek és kedvesek voltak az ügyfélszolgálaton is. Javaslom, nézzetek szét, mert a neten nem láttam ennyi extrával náluk olcsóbbat.

 

img_8313

 

Remélem, mindenki elgondolkozik a leírtakon és a jövőben nem fognak sem ócsárolni minket negyven felettieket, sem azokat a nőket, akik mernek kísérletezni.

Köszönöm, hogy elolvastad kortól és nemtől függetlenül!

Patkós-Kovács Barbara

 

 

TOVÁBB A CSÚCSON.HU-RA