Így állítottam helyre az ellaposodott kapcsolatomat a férjemmel – Ha Te is úgy érzed, kialudt a tűz, ez a cikk neked szól!

A férjemmel már több mint 25 éve vagyunk házasok. Minden ismerősöm azt mondja, hogy ez a kapcsolat gyönyörű kort élt meg, amit én is így gondolok, de ne higgyétek azt, hogy nekünk nem voltak problémáink!

29276_105614392814898_8267548_n
Bizony voltak, nem is apró probléma volt a kapcsolatunkkal, de én hajlandó voltam, és most is az vagyok, mindent megtenni annak érdekében, hogy a gondok megoldódjanak és minden újra olyan legyen, mint az elején. Amennyiben Te nem vagy az, teljesen felesleges elolvasnod ezt a cikket, mert mégsem neked szól. Ha viszont velem maradsz, elmesélem a történetem és a végén adok egy olyan gyakorlati tippet, ami nekem eszméletlenül bevált és lényegében megváltoztatta a mostani életem. És hidd el, most az ünnepek ideje a legjobb alkalom, hogy újra begyújtsd a lángot!Ezt tapasztalatból tudom.

 

17 éves voltam, amikor egymásra találtunk a mostani férjemmel. 1.5 évig voltunk együtt, majd közel egy évet jegyben jártunk, mielőtt összeházasodtunk. Igen, ha most visszagondolok, fiatal voltam, de abban a korban egy 20 éves menyasszony nem számított ritkaságnak. Gyönyörű éveket töltöttünk együtt és egy igazi mintapár voltunk.

 

De ahogy teltek az évek, elkezdett kialudni a láng és ellaposodni az egész. Már nem volt olyan, mint régen. Az utóbbi években pedig komoly válságba került a kapcsolatunk. Az újdonság szele már rég elmúlt, de mit is várok én 20 év után – gondoltam. És nagyon rosszul gondoltam!!! Higgyétek el, aki ebbe belenyugszik, az halálra ítéli a saját kapcsolatát. Önként!

1913280_716202661756065_1219534488_o

A kapcsolat sosem lesz új, de új dolgokat mindig lehet belevinni! És ez kell. Igen, ez kell. A változás, az újdonság, a kiszámíthatatlanság, az izgalom! Mert ez az, ami eltűnik. És csodálkozunk azon, hogy ellaposodik a dolog. EMBEREK! Ébredjünk fel és tegyünk azért, hogy ne így legyen.

 

Megcsal a férjed? Mert Te nem adsz neki újat. Nem kellesz a feleségednek? Miért kellene neki 30 éve ugyanaz? Tudom, hogy ezt egy kicsit erősnek gondolod, de ha belegondolsz, így van. Mutogatunk a másikra, kígyót-békát hordunk rá, hogy vigasztaljuk magunkat. De ez tényleg nem való másra, csak arra, hogy MAGUNKAT VIGASZTALJUK. Az emberi természetet nem lehet megváltoztatni. Én tudom, mert súlyos árat fizettem azért, hogy megértsem. És ha ezt Te is megérted, akkor már jó úton jársz, hogy egy tökéletes és hosszú távú kapcsolatot tarts fent. És mielőtt megkérdeznéd: Nem, a megoldás nem az, hogy küldd el k.rvázni a férjedet.

 

Amit viszont tehetsz, az az, hogy színt viszel a hétköznapokba. Légy kiszámíthatatlan. Állj elő új dolgokkal. Légy szeszélyes és adj olyat, amire a párod sosem számítana. Ez kell ahhoz, hogy az újdonságot benned és ne máshol keresse! Szakíts az unalmas megszokásokkal és lépj ki a saját komfort zónádból, majd zökkentsd ki őt is.

 

És mi lesz az eredmény??? Az elején azt hiszi, hogy meghibbantál 😀 Kicsit később pedig újra oda lesz érted!

11229415_917805891595740_1127861379549416923_n

Én rengeteg dolgot kipróbáltam és most megosztom veled, mi hozta a legnagyobb sikert. Persze ne hidd, hogy egy dolog egy életre megoldja a problémát, de ez igazán felpezsdítette az együtt töltött perceket: A tavalyi évben a Valentin nap előtt szembe jött velem egy hirdetés, ami vibrátorokat reklámozott. Éppen abban az időszakomban voltam, amikor kerestem az újdonságokat, mert előtte határoztam el, hogy változtatok a helyzetemen. Mintha csak a karma akart volna nekem kedvezni, mert ha hiszed, ha nem, napokon keresztül folyamatosan belebotlottam ugyanabba a hirdetésbe. Talán ez egy jel volt, amit akkor még nem is értettem, de mindenesetre meggyőzött, hogy vásároljak egy vibrátort.

15645770_10211620582933500_669268817_n

Éppen a legjobb időben! Merthogy új esztendő=új remények, új év= új lehetőségek. Miért ne? Valentin nap a szerelmesek ünnepe, és az az időszak, amikor picit ki tudunk szakadni a mindennapi hajszából és egymással tudunk törődni a férjemmel. Igen, jól látod, a férjemmel. Bár a közhiedelemben a vibrátor a magányos nők játékszere, ez a valóságban teljesen másképp van. Több kapcsolatban élő nőnek van vibrátora, mint egyedülállónak. És ez nem is csoda, hiszen amellett, hogy a játékszerek fel tudják dobni a magányos téli perceket, őrülten jó kiegészítők a házas életben is.

 

Konkrétan 20 éve nem láttam a férjem szemét így csillogni, mint amikor bevezettem ezt az eszközt az együttléteinkbe. Persze az elején fura képet vágott, amikor előálltam az ötlettel. De éppen ez a lényeg. Amit oly sokat hangsúlyoztam: Újíts. Légy kiszámíthatatlan. Légy vad. Mert ez kell egy férfinak!

 

És ez az eszköz nemcsak hihetetlen jó lehetőség az új éned kibontakozására, de közben megvalósítja egy férfi legvadabb vágyait is. Hidd el, egy ilyen fordulat után újra az ujjaid köré fogod csavarni! Tudom, mert én magam is átéltem.

 

Itt a legjobb időpont arra, hogy visszahódítsd a párod. Ne halaszd el, különben egy újabb évet kell várnod!

 

Üdv,

Katalin

 

Kiegészítés: Rengeteg üzenetet kaptam, hogy honnan és milyen vibrátort vettem, így elmondom:

Bár már 45 múltam, ez az első vibrátorom (és úgy tűnik ezzel megleszek hosszú ideig), nekem ez a cikk segített a döntésben: Hogyan válasszak első vibrátort? És végül ugyanerről az oldalról rendeltem meg a Touch nevű vibrátort.