Így dobtam fel a lapos estéimet ezzel a csodálatos kis eszközzel.

Manapság mindenhol azt lehet hallani, hogy párkapcsolati válságok, egyedülálló lelkisérültek és megcsalt feleségek vannak mindenhol.

 

Mindenki belekerül egy furcsa élethelyzetbe ami után nem kívánja  az erősebbik nem társaságát, hacsak nem olyan típus vagy, aki hiphop túl van a lelki csalódáson. Ha nem tartozol ebbe a táborba-én sem- akkor Te is tudod milyen nehéz helyzetben vagyunk MI nők a sok előítélettel szemben: ez egy kurva mert lefekszik egy hónapban egy pasival- ez egy ribi mert kelleti magát pedig nincs is mire- flörtöl összevissza, stbstb.

Egyszer egy átmulatott éjszaka után félrészegen hazafelé menet a vőlegényem a taxiban közölte velem, hogy megcsal. Már pár hónapja a kolléganőjével. Nem tudtam mihez kezdeni az információval, csak néztem ki a fejemből és azt gondoltam, ez csak egy álom lehet. Rögtön kijózanodtam. Abban a pillanatban egy egész világ tört össze bennem. Nem csak a vőlegényemet veszítettem el, hanem a jövőnket- a KÖZÖS jövőnket, amit 10 éve tervezgettünk. Házasság előtt 2 hónappal, nem kicsit voltam összetörve, hanem NAGYON. El tudjátok képzelni? Ott van a menyasszonyi ruha, a meghívók, minden ami kell majd amit kislány korom óta tervezgettem, egyetlen másodperc töredéke alatt darabokra tört!

Elváltak útjaink. Sírtam. Sokat. Rá sem bírtam nézni a férfiakra. Gyűlöltem mindenkit és mindent ami a pasikról szólt.

Teltek múltak a hónapok a barátnők vigasztaló szavai és az idő lassan szépen elrendezte bennem a dolgokat.

Nyilván ahogy egyre jobban elfelejtettem azt a F@SZT annál jobban hiányzott valami az életemből. Elkezdtem megbámulni a jobb pasikat, és fantáziáltam. Megijedtem, hogy szabad-e még ilyet. PERSZE HOGY SZABAD.

Az egyik este egyedül otthon úgy döntöttem, hogy bekapcsolok egy kis pornó filmet. Illatgyertya begyújt, párna elhelyezve, elindítom a filmet. Ezer éve nem néztem pornót, meglepődtem milyen kínálat van.

Lassan elkezdtem simogatni magam, aztán mentem egyre lentebb. Követtem a film menetét. Az ujjacskáim játszadoztak egyre fürgébben, még a bugyit is elfelejtettem levenni magamról. Nagyon nagyon-nagyon régen nem voltam a csúcson. Jól esett, de nyilván nem volt ugyanolyan mintha egy hús vér pasi lett volna velem.

Az elkövetkezendő éjszakák egyre „hosszabbra” sikerültek de sosem éreztem azt hogy huhh basszus ez brutál jó volt.

Az egyik csajos buliban elmeséltem a többieknek, hogy elkezdtem nyitni a pasik felé, de csak „elméleti” síkon. Elmondtam azt is, hogy egyre kevésbé érzem azt, hogy ez kielégítene engem maximálisan. Azt egyik barátnőm, Klári mint kiderült nagy szakértője a maszturbálásnak. Vibrátor gyűjteménye van, amit soha nem gondoltam volna. Ő kezdte el ecsetelni, melyik a jó és mire való.

Én megvallom őszintén nagyon nem vagyok otthon a témában, sőt eddig sosem volt rá szükségem, hogy egy ilyen vibraizét vegyek. Nem csak azért, mert féltem tőle, hanem milyen az már hogy rezeg meg mozog egy tárgy magadban. nem. Fúj nemár.

Aztán azt mondta, hogy van egy amit nagyon imád, érintésre működik, hozzáérsz és akkor megy amikor rajta tartod az ujjad. Nagyon élethű és antiallergén anyagból van. Amióta megvan neki csak azt használja.

Hazamentem, játszottam magammal és megint elégedetlenül tettem le a fejem a párnára, de nem hagyott nyugodni Klári szónoklata. Megnéztem a csúcson.hu-t, ahonnan rendelte.

csucson

 

Kb 10 percig gondolkodtam rajta, de oké legyen, próbáljuk ki.

Nagyon vártam hogy megérkezzen.

Kibontottam – diszkrét csomagolásban kaptam – és egy nagyon cuki fehér dobozos, teljesen beazonosítható, igényes dobozban egy rózsaszín harcos volt. Tökéletes formatervezéssel és nagyon tetszetős külsővel.

Este újra előkészítettem a rituálémat: illatgyertya, párna, halk zene, egy pohár bor és az újdonsült szeretőm a Touch vibrátorom. A saját vibrátorom. El sem hittem, hogy a kezemben van.

Elolvastam a használati utasítást, mivel még sosem volt a kezemben ilyen, tök egyszerű: bekapcsolod beállítod milyen sebességgel rezegjen és azt is be tudod állítani, hogy folyamatosan menjen, vagy csak az érintésedre reagáljon. Én ezt az opciót választottam.

Elkezdtem játszani először úgy hogy nincs bekapcsolva. Lágyan simul a bőrömhöz, semmilyen hivalkodó vagy idegen tapintású anyag. Selymes mint egy nyelv és lágyan elkezdett rezegni amikor megérintettem az érintőkijelzőjét.

Körülbelül 10 percig játszottam vele és 5 orgazmusom volt. Akkorákat élveztem, mint még soha azelőtt. Lehet kicsit túlzásnak gondolod, de szó szerint víztócsa volt a lepedőm alatt.

Összefoglalva, akinek nincs lehetősége, vagy nem akar felesleges párkapcsolatokba vagy kapcsolatokba belemászni, annak itt az ideje, hogy beújítson egy ilyen csodálatos szerkentyűt. Nekem maximálisan bevált és semmiért nem adnám oda a kis sense-emet. Olyan élményeket és gyönyört hoz a hálószobába, amit ha egyedül vagy KÖTELEZŐ megtapasztalnod.

 

TOVÁBB A CSÚCSON.HU-RA