Így válassz magadnak első játékszert!

Ha most vagy első vibrátor vásárlásod előtt biztos vagyok benne, hogy azt sem tudod, hogy mit hogyan kellene elkezdeni. Napjainkban rengeteg helyről be tudjuk szerezni a vibrátorokat, ámde nagyon kevés online webshop árul minőségi termékeket. Amikor eldöntöd hogy veszel egy vibrit van pár dolog(méret-anyag-forma-minőség) amik összezavarhatnak és lehet nem is a megfelelő játékszert vásárolod meg. Ezért van ez az írás NEKED.

Ki szeretném próbálni a segédeszközöket, de hol is kezdjem?

Nagyon nehéz javasolni első szexjátékszert olyannak aki még lehet nem is látott még élőben ilyet. Nem volt még rá szüksége, vagy teljes mértékben elhatárolódott a témától, vagy csak pusztán nem is tudott még a létezéséről. Elég Gyakran az emberek olcsó és emiatt kevésbé biztonságos termékeket választják a minőségibb, ámde biztonságos társaikkal szemben. Én régóta használok különféle gyártók vibrátorait és ezért bátorkodtam leírni ezt a kis “Így válassz első vibrátort magadnak” útmutatót!

t4lm3unwk7rgaui95lnf7bksuyyh1rcvcxvqvr6tz9o7lnqbjcqgio6ikhvzstbz

Így jártam én: Annak idején amikor kipattant a a fejemből, hogy nekem lesz egy vibrátorom ( köszönöm boldog házastársi viszonyban vagyok) nagyon nagy dilemmában voltam.

  1. nem is volt sok választási lehetőségem
  2. nem a megfelelő anyagokból voltak az akkori vibrátorok.

Beszereztem életem első vibrátorát ami egy pénisz alakú- anyagban köszönő viszonyban sem- volt. A nem megfelelő anyaghasználat, ami abban is nyilvánult meg, hogy nagyon silány és vékony szilikon réteg borította “Matyit”. Igen Matyinak hívták 🙂 Mindegyik vibrátoromnak van neve. Szóval Matyi nem volt túl nagy, sőt mondhatni kisebbet vettem mint amekkora kellett volna. Jó oké minden nőnek más a teste máshogy tud a csúcsra jutni, de mint mindannyiunknak fontos a klitorisz izgatása. Az a garantált 2 perces orgazmus…

h14306pu-10-b391

Éppen ezért olyan darabot kell választani, aminek a formája is összhangban áll a női ergonómiával, és hidd el, amikor magadnak csinálod ez nem feltétlen 100%-ban megegyező alakú a párod szerszámával. Szóval kerüljétek az én hibáimat, jó minőségű anyagból készült, ergonómikus formájú, megfelelő méretű vibrátort vásároljatok. Ami nem felel meg ennek a 3 pontnak, az csak kidobott pénz, hiszen sosem fogod elérni vele azt, amit valójában szeretnél.

Továbbá hihetetlen, hogy mennyit számít az esztétika. Ez egy olyan intim terep, ahol könnyen egy életre elmegy a kedved egy silány minőségű, gagyi eszközt látván. Az első, rossz döntésem után, sok idő kellett, mire újra ilyesmihez nyúltam és rájöttem, hogy nem a “tevékenységgel van a baj, hanem, hogy rosszul kezdtem művelni ;). Hidd el, nem ezen a dolgon kell spórolnod.

2 TIPP A KEZDÉSHEZ:

1, döntsük el milyen anyagú legyen életed első vibrátora. Ez lehet az első nagy szűrő a választási folyamatodban. Semmi zselés, gumis, PVC-s, imitált-bőrös, vagy akármilyen olyasmi ami az újabb középkategóriás műpéniszeken van, mert az általában festett és lekopik róluk a festék Szóval ezeket kerüljétek! Ragaszkodjunk a minőségibb termékekhez ezért a szilikon és a fém mellett raknám le a voksom. Itt egyénfüggő ki mit szeret, személy szerint a puha szilikon híve vagyok:)

2, döntsük el, hogy mire fogjuk használni a vibrátorunkat. Külső vagy belső vaginális orgazmust szeretnénk elérni. Ez is lehet szintén egy szűrő. A saját és a barátnők tapasztalatai alapján én a külső izgatás híve vagyok ezért is javasolnám újra a puha szilikont.

header-bestvalue-starter-sextoys

 

Válasszuk ki a megfelelő méretet:

A megfelelő méret kiválasztásához azt javasolnám, hogy gondolj vissza életed egyik legjobb szexuális élményére. Mindegy hogy partnerrel, vagy egyedül, de képzeld vissza magad oda. Elevenítsd fel mit csináltál és mekkora volt az a valami ami éppen benned vagy rajtad volt. Na már kész is. Általánosságban véve egy közepes-nagy méretű vibrátor tökéletesen kielégíteni minden igényedet és vágyadat.

Ha mindez megvan akkor nagyjából a fejedben összeállt egy olyan termék ami kellőképpen kielégíti az igényidet. Sokan nem tudják a megfelelő választás után, hogyan kell használni egy ilyen vibrátort! Természetesen nem szemléltetem, csak az elméleti alapon elmondom hogyan lehet teljes értékű orgazmust elérned percek alatt.

HOGYAN KEZDJÜK:

Először is keress egy olyan napszakot ahol a legnagyobb magányban el tudod engedni magad. Csend legyen és nyugalom az egész szobában.

Előjáték:

Kezdjük azzal, lágyan húzda a vibrátor a legérzékenyebb erogén területeiden. Ezek azok a helyek, mint a mellek és a mellbimbók és a combbelső. Valakinek inkább a nyak, az ajkak, a has és még a könyök (tényleg!) Is jól reagál a rezgésekre.

Ahogy kezdesz felizgulni – összpontosíts a combra, de a hüvelyhez még ne nyúlj a vibrátoroddal. Izgasd tovább finoman magad a külső a szeméremajkak és a csikló fölött.

Lágy izgatás:

Az előző technikához hasonlóan lágyan körkörös mozdulatokkal kezdd a vagina alsó észénél és oldalasan irányulva haladj felfelé. Ezt ismédelges körkörös mozdulatokkal. Amikor érzed, hogy nem bírod tovább akkor se tedd még oda a vibrátort.

Klitorisz fókusz:

Ha úgy érzed és elérkezett az idő, akkor elkezdheted izgatni a klitoriszodat.

  • • Nyomd a vibrátorod hegyét a vibrátor egy adott pontján a csiklódnak.
  • • Dörzsölöd oda és vissza a csiklód.
  • • Körkörös mozdulatokkal izgasd a csiklódat lassan, vagy nagyon gyorsan.

clitoral-hood-vibrator-illustration

A kulcs a különböző technikák variációja. Ha megtaláltad a számodra legjobbat akkor azt kell alkalmazni.

Mielőtt betennéd

Ez a technika az egyik legnépszerűbb a lányok körében: a teljes külső a hüvelyt izgathatod vele. Meg Fogd meg hosszában a vibrátort és helyezd a vaginára. A vibrátor tetejét hozzá kell nyomni a csiklódhoz, miközben az egész hossza hozzá nyomódik a hüvelyhez / szeméremajkakhoz

vibrator-fingering-clit-illustration

Ha kicsit összeszorítod a lábaidat ebben a helyzetben, akkor könnyebben meg tudod tartani a vibrátor helyzetét

Tedd be

Az előző technikák a külső izgatásra vonatkoztak. Ha abba a típusba tartozol (mint én) hogy szükség van a belső izgatásra is akkor kalandra fel!

A vibrátorodhoz kapott síkosítóval kend be kis rétegben a vibrátorodat és lassan dugd be a vaginába. A legjobb módszer, ha lágyan mozgatod, vagy bent hagyod hogy feküdjön teljesen bele hogy meg tudd keresni az A-pontodat.

a-spot-vibrator1

Használd az ujjaidat a vibrátorral

Attól, hogy vibrátort használsz nem jelenti azt hogy nem használhatod az ujjaidat. Így ezzel a kombinációval (ujj+vibrátor) hatalmasakat tudsz élvezni. Egyszerűen helyezd az ujjaidat a vaginába neked tetszőleges mélységben és gyorsasággal ki-be mozgasd miközben a másik kezeddel a vibrátort tartva a klitoriszodat izgatod. Ha megtaláltad a G-pontodat akkor egyszerű kisebb nyomásokat gyakorolva és a vibrátor segítségével a klitoriszodat izgatva garantáltan a csúcsra jutsz majd.

fingering-g-spot-illustration-rubbing-clit

A másik variáció: cseréld meg! A vibrátort helyezd a vaginába és az ujjaiddal a megfelelő gyorsasággal izgasd a klitoriszodat.

 

TOVÁBB A CSÚCSON.HU-RA